Raisa, condusă pe ultimul drum

Raisa, condusă pe ultimul drum

Raisa, fetita accidentată mortal pe trecerea de pietoni de un agent de poliţie, a fost condusă astăzi pe ultimul drum. Au fost momente sfâşietoare atat pentru familie şi prieteni , cât şi pentru oameni care nu au cunoscut-o , dar au venit să îi aprindă o lumânare şi să îi aducă o floare. Sute de persoane au participat la slujba de la biserică şi au pornit apoi spre cimitirul din Chitila.

Slujba de înmormântare a început la ora 13:30, la Biserica „Tuturor Sfinţilor” din Sectorul 1. Aceeaşi ora la care a avut loc accidentul în care fata şi-a pierdut viaţa - joi, pe 13 ianuarie. Rude, prieteni, colegi de şcoală, vecini, copii şi adulţi, cu toţii au venit să-şi ia rămas bun .

Familia a fost îngenuncheată de durere. Raisa a fost înmormântată într-un sicriu alb. Apropiaţii i-au adus zeci de
trandafiri albi şi coroane de flori. Ferita a fost condusă pe ultimul drum si de necunoscuţi, oameni care au aflat de la televizor de tragedie.

După slujbă, cortegiul a pornit spre cimitirul Chitila 1.

Dincolo de durere, oamenii simt revoltă.

Marina, cealaltă fetiţă rănită în accident, încă se află la spital. Amandouă se îndreptau spre şcoală, când au fost lovite în plin de autospeciala de poliţie. Se ţineau de mână în momentul tragicului accident.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt