Rareş Bogdan: PNL nu o votează pe Gabriela Firea la Primăria Capitalei, va avea candidat liberal

Rareş Bogdan: PNL nu o votează pe Gabriela Firea la Primăria Capitalei, va avea candidat liberal

Prim vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan spune că liberalii nu o vor susţine pe Gabriela Firea pentru candidatura la Primăria Capitalei. El a precizat că liberalii vor avea un candidat propriu şi că PSD şi PNL vor avea un candidat comun doar dacă social-democraţii vor susţine propunerea liberalilor.
„PSD şi PNL nu îi sondează nici pe Dan Motreanu, nici pe mine. Noi dorim să continuăm activitatea la Bruxelles şi la conducerea PNL. Nu intră în intenţiile mele nici măcar de a intra în sondajele pe care PNL şi PSD. Dacă instituţii politice sau alte partide au făcut asta, au făcut-o pe propria răspundere. Eu vreau să reprezint România în Parlamentul European. Nu văd de ce aş intra pe o zonă unde sunt oameni dornici să facă acest lucru. PNL îl are pe Sebastian Burduja, va încerca şi alte variante, dar nu eu sau Dan Motreanu. 
În momentul acesta, PNL are o singură opţiune: un candidat al PNL. Nu se pune problema unui alt candidat în acest moment. Aştept ca PSD să susţină candidatul PNL. Cu siguranţă, în cazul în care PSD doreşte să susţină candidaţii PNL, este binevenit. PNL nu renunţă de a avea candidat la Preşedinţia României şi nu trebuie să renunţe la a avea candidat la Primăria Capitalei. Un candidat PNL poate să rupă voturi masiv din votanţii lui Nicuşor Dan. Un candidat al PSD riscă să trimită votanţii în braţele lui Nicuşor Dan. Şi nu est de dorit acest lucru, pentru că Nicuşor Dan este o calamitate pentru Bucureşti”, a spus europarlamentarul la Digi24.ro.
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt