Răsturnare de situaţie într-un caz de omor

Răsturnare de situaţie într-un caz de omor

Un bărbat arestat pentru că şi-ar fi ucis copilul ar putea fi eliberat în urma unei erori juridiciare! O înregistrare video îl plasează pe principalul suspect în alt loc decât cel in care a avut loc omorul. În plus, rudele victimei au susţinut în faţa anchetatorilor că vinovaţi de orbila faptă ar fi chiar fraţii fetiţei ucise. Doi băieţi, în vârstă de 9 şi 12 ani.

Acuzat în iulie că şi-a ucis fata în vârstă de numai 2 ani, un bărbat din localitatea gălăţeană Iveşti a ajuns în spatele gratiilor. Este nevinovat, susţine avocatul acestuia. O cameră de supraveghere arată clar că tatăl se afla la muncă în timp ce copilul era ucis. Anchetatorii au schimbat deja încadrarea faptei de care îl acuză. Din omor, în omor din culpă.

Principalii suspecţi sunt acum fraţii fetiţei ucise. Doi băieţi, în vârstă de 9 şi 12 ani. Necropsia arată că victima a fost agresată fizic şi abuzată sexual.

Bunica paternă a fetiţei susţine că tatăl îşi iubea copiii şi că nu ar fi capabil de un asemenea gest.

Acum, copiii se afla într-un centru de plasament.

Deocamdată, tatăl acuzat de omor va rămâne în arest preventiv. Între timp, ancheta autorităţilor merge mai departe în încercarea de a stabili adevăraţii ucigaşi ai fetiţei de 2 ani.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt