Reporteră, agresată în direct

Reporteră, agresată în direct
foto: captură video

Un bărbat de 25 de ani despre care presa din Spania spune că e român a şocat prin gestul său întregul Regat. El a agresat cu intenţii sexuale un reporter al unuia dintre cele mai urmărite posturi de televiziune din Regat, chiar în timp ce femeia transmitea în direct o ştire. Gestul său l-a dus direct în arestul poliţiei, chiar dacă neagă faptele.

Isa Balado este un reporter foarte cunoscut în Spania. Tocmai relata în direct despre un jaf care a avut loc într-un magazin din Madrid. Nu a apucat să termine fraza şi din spate a venit un bărbat care a întrerupt-o. În imagini se vede cum acesta o atinge pe spate.

Ca orice reporter, Isa Balado a încercat să treacă peste moment şi să îşi continuie relatarea. Moderatorul din platou însă, şi-a dat seama de gravitatea gestului făcut de individ şi a intervenit. Reporterul decide să facă acest lucru şi să îl confrunte pe român.

Speriat de consecinţele gestului său aberant acesta neagă din nou agresiunea. În timp ce se depărtează, moderatorul din platou intervine din nou.
Legea în spania pedepseşte drastic orice formă de agresiune sexuală. Bărbatul riscă acum ani grei de închisoare.
 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt