Rivalul Instagram pregătit de TikTok se va numi TikTok Notes

Rivalul Instagram pregătit de TikTok se va numi TikTok Notes

TikTok se pregăteşte să lanseze o aplicaţie ce va rivaliza cu Instagram şi anunţă că aceasta se va numi TikTok Notes, scrie Profit.ro.

Platforma socială chineză a trimis o notificare utilizatorilor, prin care îi anunţă că urmează să lanseze un nou produs, pe care-l numeşte TikTok Notes.

Notificarea TikTok confirmă zvonurile care au circulat la începutul acestui an, conform cărora compania lucrează la un rival pentru Instagram.

În aceeaşi notificare, compania explică cum viitoarea aplicaţie va permite partajarea fotografiilor actuale şi viitoare pe TikTok Notes.

Din descrierea oficială, partajarea pare să aibă loc automat între TikTok şi TikTok Notes, la fel cum Meta facilitează postarea aceloraşi postări atât pe Facebook, cât şi pe Instagram.

Compania menţionează, însă, că utilizatorii vor putea, totuşi, opta ca postările de pe TikTok care conţin fotografii să nu ajungă în mod automat pe TikTok Notes.

Încă nu se ştie când exact va lansa TikTok noua aplicaţie, însă, notificarea tocmai trimisă utilizatorilor săi poate fi semnul că aceasta va avea loc în curând.

Afla mai multe despretiktokinstagramtiktok notes
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt