Robbie Williams, spectacol desăvârşit la Bucureşti

Robbie Williams, spectacol desăvârşit la Bucureşti
foto: facebook.com/robbiewilliams

A fost o noapte magică la Bucureşti! Robbie Williams a făcut un show greu de uitat şi, mai mult decât atât, a spus publicului o poveste. Despre muzică şi viaţă. În cele aproape două ore de spectol, oamenii s-au bucurat de artistul şi de omul Robbie.

Încă din primele minute a stabilit cu publicul o conexiune puternică. Nici nu e de mirare, având în vedere deviza după care se ghidează superstarul. Cu umor şi sensibilitate, artistul  a purtat spectatorii într-o călătorie prin cei 33 de ani de carieră muzicală pe care i-a strâns. 

Dincolo de show ul desăvârşit, Robbie şi-a deschis sufletul în faţa fanilor şi a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat de-a lungul vieţii, dar şi despre motivele care l-au făcut să meargă mai departe: publicul şi familiia.
Superstarul a făcut o declaraţie de dragoste şi publicului din România. Robbie Williams a debutat în 1990, în trupa Take That. În 1995, a părăsit formaţia şi a început cariera solo. A reuşit să vândă peste 55 de milioane de albume şi a intrat în istorie pentru spectacolele sale live. Nu e de mirare că fanii din România au aşteptat cu emoţie să îl vadă. 
 
Nu doar fanii din România au venit la concertul organizat la Romexpo. În acceaşi seară cu Robbie Williams, la Summer in The City au concertat şi C alum Scott, cunoscut pentru hitul You Are The Reason, şi trupa Editors. 
 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt