Robert Negoiţă e anchetat penal în dosarul privind moartea a doi muncitori pe şantierul de la Biblioteca Naţională

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, este anchetat penal în legătură cu accidentul de muncă din august 2021 de la Biblioteca Naţională din Bucureşti, când doi muncitori au murit după ce au fost îngropaţi de vii de un mal de pământ care s-a surpat. Potrivit Buletin de Bucureşti, edilul are oficial calitatea de suspect de omor din culpă în dosarul de cercetare penală.

Surse judiciare au confirmat pentru Buletin de Bucureşti că Robert Negoiţă a fost citat miercuri în faţa anchetatorilor, unde i s-a comunicat calitatea de suspect în dosarul de cercetare penală privind moartea a doi bărbaţi care lucrau pe un şantier de lângă Biblioteca Naţională, aflată în Sectorul 3 din Bucureşti. Dosarul este instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 şi poliţiştii Serviciului Omoruri.

Primarul s-a prezentat în faţa anchetatorilor însoţit de un avocat şi a refuzat să facă orice declaraţii, notează site-ul Buletin de Bucureşti. Negoiţă ar fi spus că vrea să citească mai întâi dosarul şi să vadă ce probe sunt împotriva sa. Aceeaşi calitate, de suspect, mai are oficial încă o persoană.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt