România, pe podium la Campionatul Mondial de Esports

România, pe podium la Campionatul Mondial de Esports

Timp de 10 zile, Iaşiul este capitala gamingului. 700 de jucători profesionişti din 111 state au urcat pe cele 3 scene ale Campionatului Mondial de ESports de la Iaşi şi au concurat pentru titlul de cei mai buni la categoria lor. România este deja în sferturile de finală la una dintre cel mai importante competiţii: CS:GO.

Trei scene amplasate în locaţii istorice din Iaşi au găzduit în aceste zile una dintre cele mai importante competiţii la nivel mondial: Campionatul Mondial de ESports. Anul acesta, competiţia a devenit şi cea mai urmărită din istorie, generând peste 8 milioane de vizualizări online. 

Echipele României s-au dovedit a fi unele puternice. Ţara noastră s-a clasat deja pe locul 3 la competiţia de PopG. Tot echipa României de CS:Go va concura vineri în sferturile de finală, când va juca împotriva Suediei pe scena principală din zona Palas.

700 de jucători din 11 ţări au fost prezenţi la Iaşi pentru Campionatul Mondial de ESports. 

Finalul competiţiei va fi marcat de un festival. Pe scenă vor urca Armin van Buuren, Lost Frequencies, Tom Odell, JP Cooper, BUG Mafia, Delia şi mulţi alţii. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt