Roţile unui avion au explodat

Roţile unui avion au explodat

113 pasageri au trecut prin momente de panică, aseară, pe aeroportul din Cluj Napoca! La contactul cu solul, roţile aeronavei în care se aflau au explodat după care au luat foc. Echipajele ISU au activat imediat planul roşu de intervenţie. În urma incidentului, aeroportul a fost închis timp de câteva ore, iar mai multe curse au fost anulate sau avut întârzieri.

Puţin după ora 19:30 s-a instalat panica pe aeroportul Avram Iancu din Cluj Napoca. O roată a avionului care venea din Egipt cu 113 pasageri la bord a explodat la contactul cu pista şi a luat foc! Asta a fost prima informaţie primită de pompieri. S-a activat planul roşu de intervenţie.

În doar două minute pompierii aeroportului au intervenit pentru a stinge incendiul. La scurt timp, echipajele ISU au ajuns şi ele pe pistă acolo unde au activat planul roşu de intervenţie.

Din fericire, nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Însă pasagerii au trecut printr-o sperietură soră cu moartea iar specialiştii spun, însă, că pericolul a fost imens.

Aeronava urmează acum să fie supusă unei serii de investigaţii. În urma incidentului aeroportul din Cluj Napoca a
fost închis timp de câteva ore. Un zbor a fost anulat, iar alte 6 au avut întârzieri de cel puţin două ore.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt