S-a stat trei ore la coadă degeaba

S-a stat trei ore la coadă degeaba

A fost scandal la Constanţa, unde oamenii au stat trei ore la coadă să-şi ia voucherele de o sută de lei pentru ca s-au vaccinat. La ora şase seara, sistemul informatic s-a închis, iar paznicii i-au trimis pe constănţeni acasă. Bătrani şi tineri, salariaţi şi pensionari, s-au certat ca la uşa cortului cu funcţionarii de la Pavilionul Expoziţional.

Asa arăta coada la ora 15. Cei care s-au aşezat ultimii la rând, nu si-au închipuit că vor sta pana la 6 seara, degeaba. Dupa ore bune de asteptat in frig si in picioare, oamenii au aflat că se încheie programul.

Nimeni nu a cedat si nimeni nu a plecat acasa. A fost a doua zi cand la Constanta se acordau tichetele de masa pentru vaccinatii lunilor septembrie si octombrie. Chiar si pe ultima suta de metri, cand era limpede ca oamenii nu vor mai putea intra, coada era la fel de lungă.

Multi constanteni nu stiau ca pentru vaccinatii cu a treia doza nu se dau bonuri valorice. Altii, care se vaccinasera in alte centre, n-au stiut de unde trebuie sa-si ia tichetele de-o suta de lei. Iar mulţi au aşteptat degeaba.

La acelasi rând au aşteaptat si oamenii veniti pentru vaccinare, pentru ca nimeni nu le-a spus ca ei au alt flux de
intrare.

C-au vrut sau n-au vrut, la ora 18:00, toată lumea a plecat acasa. Cine se vaccinează pentru COVID-19 poate să-şi
ridice tichetele de masă, în valoare de 1oo de lei, din unitatea unde a făcut ultima doză. Iar voucherele pot fi eliberate în termen de 6 luni de la data vaccinării cu schema completă. Termenul de acordare al tichetelor s-a prelungit recent din cauza întârzierilor apărute la acordarea lor.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt