S-au urcat pe vagon ca să facă o poză

S-au urcat pe vagon ca să facă o poză

Doi tineri de 26 şi 23 de ani au ajuns în stare gravă la spital după ce s-au electrocutat în timp ce îşi făceau un selfie pe un vagon de marfă. Unul dintre ei are arsuri grave pe aproape toată suprafaţa corpului. Această modă face însă victime şi printre cei mai maturi - un bărbat de 64 de ani a murit în timp ce se poza la Cota 1400. El a alunecat şi a căzut într-o râpă. Vă avertizez, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Doi studenţi s-au dus la gara din Craiova cu gândul să-şi facă poze.  Au căutat o zonă mai retrasă, aşa că au ajuns lângă vagoanele de marfă. S-au urcat pe unul dintre ele şi au fost electrocutaţi pe loc. Echipajul smurd care a ajuns la liniile ferate i-a găsit în stare critică.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru  vătămare corporală din culpă. Tot o fotografie, făcută însă, pe munte, la cota 1400, i-a fost fatală unui milionar român. Marius Ivan a murit după ce a căzut într-o râpă de 50 de metri, la Sinaia, atunci când încerca să facă o poză. Orginar din Craiova, Marius Ivan era un nume extrem de cunoscut în lumea imobiliarelor şi este cel care în anii 90 a finanţat echipa de baschet a Craiovei. Avea 64 de ani. 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt