Savurează fructele culese de mâna lor

Savurează fructele culese de mâna lor

Un fruct este parcă mult mai gustos şi savuros dacă îl culegi cu mâna ta! Iar cei care au în această perioadă livezi imense bogate în rod au înţeles asta. Lângă Capitală, de exemplu, cei mici pot culege şi mânca fructe proaspete după pofta inimii. Iar oferta e bogată: mure, zmeură, mere şi prune. Intrarea în oaza de linişte este liberă pentru toată lumea, de la mic la mare.
În localitatea Afumaţi din Ilfov doi oameni gospodarI şi-au deschis o mică afacere. Le oferă clienţilor ocazia să mânânce fructe proaspete şi să se bucure, în acelaşi timp, de natură. Alina este deja clientă fidelă şi merge de mulţi ani la livada din Afumaţi. 
Oamenii care merg la livadă mănâncă prima oară pe săturate şi abia după aceea se pun pe cules, iar cei care vin de deja de mult timp aici au învăţat şi câteva secrete despre plantaţiile de mure. 
Domnul Nicu este cel care a gândit această mică afacere. El îi aşteaptă zilnic pe clienţii la livada lui cu fructe proaspete. Cei care vor să viziteze livada din Afumaţi au intrarea liberă. Pot culege câte fructe vor ei şi plătesc în funcţie de gramaj. 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt