Se anunţă nebunie pe Arena Naţională la derby-ul FCSB - CFR Cluj. ”Roş-albaştri” vor să bată recordul de audienţă all-time

Se anunţă nebunie pe Arena Naţională la derby-ul FCSB - CFR Cluj. ”Roş-albaştri” vor să bată recordul de audienţă all-time

FCSB o întâlneşte pe CFR Cluj, sâmbătă, de la ora 20:00, într-un meci ce face parte din cadrul etapei cu numărul 9 din play-off. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.roToate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO la PrimaSport.ro

Cu ocazia acestei partide, FCSB va fi premiată pentru titlul cucerit în acest sezon, iar interesul fanilor pentru acest duel este imens. Suporterii „roş-albaştrilor” au luat cu asalt „Arena Naţională”, iar până la ora actuală s-au vândut 49.000 de bilete, conform Fanatik.

La casele de bilete se vor mai găsi câteva mii de bilete, în timp ce în mediul online mai sunt disponibile aproximativ 800 de bilete. În acest context,  există şanse ca recordul all-time de asistenţă pe Arena Naţională să fie doborât.

Conducerea şi fanii campioanei speră că vor bate recordul all-time înregistrat pe cel mai mare stadion al ţării, care a fost înregistrat la România - Olanda, în preliminariile Cupei Mondiale din 2014. La acea partidă au asistat nu mai puţin de 53.329 spectatori.

Pentru a evita zonele tampon, care de obicei ocupă câteva mii de locuri, conducerea formaţiei bucureştene a luat o decizie fără precedent. Mihai Stoica a declarat că fanii CFR-ului vor sta la VIP.

"Ne paşte un record, pentru că nu va mai exista zonă tampon. Va fi foarte, foarte mică, pentru că vor fi puţini suporteri de la CFR şi îi vom pune în nişte condiţii speciale, la VIP, ca să putem folosi şi peluza cealaltă. Va fi o scenografie grandioasă, zic eu", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe desprefcsbcfr clujarena nationala
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt