Se decide a doua finalistă din UCL. Real Madrid o întâlneşte pe Bayern Munchen de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro

Se decide a doua finalistă din UCL. Real Madrid o întâlneşte pe Bayern Munchen de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro

Partida Real Madrid - Bayern Munchen, din returul semifinalelor UEFA Champions League, va avea loc miercuri, de la ora 22:00 şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.roÎnfruntarea celor doi titani din acestă seară va putea fi urmărită şi în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro

După meciul tur încheiat cu scorul 2-2, orice se poate întâmpla pe „Santiago Bernabeu”, dar cu toate acestea pare că Real Madrid pleacă cu prima şansă, având publicul de partea lor. 

Madrilenii şi-au adjudecat titlul în Spania, după ce s-au impus clar, scor 3-0, în etapa trecută din La Liga, iar Barcelona s-a încurcat pe terenul Gironei. Real Madrid a reuşit să cucerească titlul cu numărul 36 în La Liga.

De cealaltă parte, Bayern vine după înfrângerea cu 3-1 în faţa lui Stuttgart şi se află pe locul 2 în Bundesliga. Bavarezii au pierdut campionatul în Germania pentru prima oară în ultimii 12 ani, în faşa lui Leverkusen, care a spulberat tot în acest sezon.

Cele două formaţii s-au întâlnit în mai multe rânduri în fazele finale din Champions League. Ultima oară tot în semifinale, când Real Madrid a trecut în 2018 de Bayern, după 4-3 la general.

Bayern Munchen a remizat, marţi seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Real Madrid, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor.

Real Madrid a condus cu 1-0, prin golul marcat de Vinicius Junior ’24. Bayern a revenit şi a preluat conducerea prin Sane ’53 şi Kane ’57 (penalti). Scorul final, 2-2, a fost stabilit de Vinicius Junior, în minutul 83, din penalti.

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt