Şef de la Controlul Transportului Rutier, ridicat de DNA

Şef de la Controlul Transportului Rutier, ridicat de DNA

Au bătut mascaţii la uşa sediului Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier din Cluj! Vizat de către DNA a fost chiar şeful Bogdan Durlea, suspect de luare de mită şi divulgare de informaţii. Durlea este finul fostului ministru de interne Gabriel Oprea, dar şi un apropiat al controversatului om de afaceri din Baia Mare, Cătălin Cherecheş. 

La primele ore ale dimineţii inspectorii de la Directia Generala Anticoruptie din Cluj l-au ridicat pe seful de la Inspectoratul de Stat pentru Controlul Transportului Rutier din Cluj dintr-o benzinărie din judeţul Vâlcea, spun surse din anchetă. În acelaşi timp, mascaţii au verificat şi sediile instituţiei din Bistrita, Sălaj, Arad şi Bihor. 

Dosarul lui Drulea este unul stufos, iar acuzaţiile de luare de mita, dar şi de divulgare de informaţii secrete despre controalele efectuate pe marile şosele din România, sunt doar două dintre aspectele cercetate de anchetatori.  Flancat de ofiteri DGA, Bogdan Durlea a fost dus la  instituţia al cărei şef a fost.

De la Inspectoratul de Stat pentru Controlul Transportului Rutier , Durlea, îmbracat lejer, cu o sapcă pe cap şi un rucsac în spate, a fost dus la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj. Cu putin timp înainte ca Durlea să intre la audieri, Cătălin Drulă, fost ministru al Transporturilor, a postat pe pagina sa de facebook un mesaj acid: 

Sorin Grindeanu, actualul ministru al Transporturilor, a reacţionat prompt la acuzaţii. Bogdan Durlea este finul fostului ministru de interne Gabriel Oprea si conduce Inspectoratul de Stat pentru Controlul Transportului Rutier din Cluj din anul 2021.La nunta lui Durlea, naşul Gabriel Oprea s-a dus cu elicopterul.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt