Senzorii de oxigen, scoşi înainte de incendiu

Senzorii de oxigen, scoşi înainte de incendiu

Au apărut noi informaţii despre incendiul de la Spitalul de Boli Infecţioase din Ploieşti. Se pare că un angajat ar fi scos din saloane, în urmă cu doar câteva zile, senzorii care măsoară canitatea de oxigen. Managerul spitalului nu confirmă acest lucru, dar nici nu îl neagă. Ce s-a întâmplat exact vom vedea abia după ce poliţia termină ancheta.

Acestea sunt scenariile pe care le ia în calcul managerul de la spitalul din Ploieşti. Varianta prezentată de Dragoş Pătraru se referă la faptul că unul dintre angajaţi ar fi scos senzorii de oxigen, pentru că el credea că aceştia se încarcă doar la soare, lucru care este negat de managerul spitalului .

Ancheta făcută de poliţie va scoate la iveală adevărul. Până atunci însă..managerul spitalului nu neagă faptul că unul dintre angajaţi ar fi scos senzorii.

Managerul spitalului spune că va lua măsuri.

Raed Arafat vine însă cu o altă ipoteză! vizează tot o greşeală umană.

Şefa de secţie, cea care coordonează toate cadrele medicale din anexa respectivă, spune că acolo nu există angajaţi incompetenţi. Azi s-a reluat şi cercetarea la faţa locului.

În urma incendiului de la spitalul din Ploieşti, au murit doi pacienţi, iar alţi 16 care se aflau în stare gravă au fost
transferaţi în altă unitate sanitară.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt