Şi-a ameninţat fosta soţie că o omoară

Şi-a ameninţat fosta soţie că o omoară

Postare halucinantă pe o reţea de socializare. Un bărbat din Argeş s-a filmat după ce a băut şi şi-a ameninţat cu moartea fosta soţie şi pe actualul ei iubit. Totul s-a întâmplat într-un cimitir, iar martor a fost copilul celor doi, de doar câţiva ani. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Fapta reprobabilă a avut loc în localitatea argeşeană Bascov. În timp ce bărbatul de 38 de ani înjura şi ameninţa, fosta soţie, în vârstă de 26 de ani, a fost anunţată de prieteni că în postare se vorbeşte despre ea şi a încercat să-l sune pe fostul soţ. De faţă la ameninţările bărbatului a fost fiul celor doi, în vârstă de doar 6 ani.

Temându-se că cel mic ar putea fi in pericol din cauza stării de ebrietate avansată a bărbatului, mama copilului a anunţat autorităţile. Politişti de la trei secţii din Pitesti, plus de la cea din Bascov, l-au căutat pe barbat in cimitir. Plecase însă.

În trecut a mai existat un astfel de ordin de protectie din aceleasi motive de ameninţare, dar se pare că bărbatului nu-i pasă prea mult de lege.

În timp ce bărbatul se afla la audieri, a fost solicitat si sprijinul specialiştilor de la Protecţia Copilului pentru evaluarea situaţiei minorului şi acordarea de sprijin de specialitate, în caz de nevoie. S-a decis, de asemenea, ca minorul să fie încredinţat mamei, pe o perioadă determinată, iar tatăl său a fost amendat cu suma de o mie de lei.

În cazul de la Chiajna, în schimb, bărbatul care şi-a ameninţat şi alungat soţia după care s-a baricadat în casă cu fiica de 5 ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El este acuzat de lipsire de libertate şi de violenţă în familie.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt