Şi-a bătut fără milă fiica şi soţia

Şi-a bătut fără milă fiica şi soţia

Caz cutremurător în Argeş! O adolescentă în vârstă de 13 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a încercat să îşi apare mama de loviturile primite de la tatăl său. Bărbatul le-a bătut fără milă, iar acum, cele două se află internate în secţia ATI a spitalului de Pediatrie din Piteşti. Agresorul a fost reţinut şi este cercetat pentru violenţă în familie.

Incidentul a avut loc noaptea trecută în apartamentul celor doi soţi din oraşul Mioveni. Pentru că o bănuia de infidelitate, bărbatul a început să îşi lovească fără milă soţia. Speriată, fata în vârstă de 13 ani a sărit să îşi apere mama, însă, a devenit şi ea victima agresorului. Tânăra a fost lovită atât de tare, încât s-a prăbuşit de durere. Medicii care au preluat-o pe adolescentă i-au acordat imediat primul ajutor.

Conducerea spitalului a alertat autorităţile care au deschis imediat o anchetă. Pe numele tatălui a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.

În spital, adolescenta primeşte şi consiliere psihologică din partea unui specialist pentru a putea trece peste această traumă.

Bărbatul va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt