Şi-a ucis soţia cu o armă deţinută ilegal

Şi-a ucis soţia cu o armă deţinută ilegal

Sfârşit tragic pentru o femeie din Botoşani care a fost împuşcată accidental chiar de soţul ei. Bărbatul împrumutase arma, de tip airsoft, de la o cunoştinţă şi o folosea pentru a alunga animalele sălbatice, însă la un moment dat aceasta s-a descărcat spre femeie. Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Vă avertizăm că urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

Cei doi soţi, ambii în vârstă de 50 de ani, s-au întors recent din concediu şi se pregăteau de începutul unui nou an şcolar. Lucrau ca oameni de serviciu în cadrul şcolii din localitatea din Hilişeu-Horia. Totul s-a întâmplat accidental, după ce bărbatul a manevrat greşit o armă de tip airsoft, împrumutată de la cumnatul fiului său pentru a alunga animalele sălbatice care îi intrau în gospodărie. 

Când şi-a dat seama de gravitatea situaţiei, bărbatul a sunat la 112, iar Poliţia şi o ambulantă au ajuns imediat la locul tragediei. Din păcate, medicii trimişi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru femeie.

Vecinii cuplului sunt în stare de şoc şi spun că cei doi soţi erau oameni buni, respectaţi în localitate.
În acest caz, Politia a deschis un dosar penal pentru contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept şi ucidere din culpă. În următoarele ore, poliţiştii vor lua o decizie şi în cazul bărbatului de 50 de ani. 
 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt