Şi-au bătut cu sălbăticie colega

Şi-au bătut cu sălbăticie colega
foto: captură video

Scene incredibile filmate într-o localitate ieşeană. O ceartă între nişte elevi de şcoală s-a transformat într-o scenă în care pare că nişte indivizi periculoşi îşi reglează conturile prin violenţă. Două tinere şi-au bătut cu sălbăticie o colegă de şcoală, în mijlocul satului, iar ceilalţi elevi nu au intervenit. Şi adulţii au privit impasibili. Totul a fost filmat.

Pare o bătaie între clanuri, doar că protagoniştii sunt nişte elevi de şcoală. Scenele au fost filmate în satul Păuşeşti, Judeţul Iaşi. Două fete au atacat-o pe o alta, colegă la aceeaşi şcoală din sat. Pe margine sunt ceilalţi elevi ai şcolii. Cu toţii au în jur de 14 ani.  
Pe imagini apar chiar şi adulţi. Nici ei nu opresc spectacolul de prost gust. Bătăuşele îşi târăsc victima de pe o parte pe alta a străzii şi o lovesc pe unde apucă. 
Filmarea se opreşte după un minut, dar mai mult ca sigur bataia şi umilinţa au continuat. Fetiţa agresată a fost lăsată în pace doar după ce, prin zonă a trecut o rudă care a scos-o din mâinile bătăuşelor. A ajuns acasă aproape leşinată. Conflictul cu cele două ar fi unul mai vechi, iar scandalul ar fi început chiar în unitatea de învăţământ. 
Acum, tânăra agresată nu vrea să mai meargă la şcoală, îi e teamă că ar putea fi agresată din nou. Conducerea şcolii, neputinciosă în a lua măsuri, susţine că a identificat elevii care apar în filmare şi ştie cum se va rezolva problema, cu o discuţie. 
Şi Poliţia a început o anchetă, dar cele două tinere, care şi-au lovit cu atât de multă ură colega, nu pot fi trase la răspunde penală, pentru că nu au nici măcar 16 ani.
 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt