Şi bătută şi amendată de Poliţie

Şi bătută şi amendată de Poliţie

Şi bătută, şi amendată cu 500 de lei! Este povestea de groază a unei femei din Galaţi, mamă a unei fetiţe cu autism. Femeia locuieşte într-un cartier mărginaş al Galaţiului şi a intrat în conflict cu câteva vecine agresive. Acestea au bătut-o pe motiv că femeia ar fi făcut gălăgie noaptea. După ce victima a chemat poliţia, tot ea a fost cea amendată. După ce cazul a devenit public, poliţiştii au văzut imaginile puse la dispoziţie de femeie şi au schimbat decizia şi au sancţionat-o pe agresoare.

Scandalul a avut loc într-un cartier rău famat din Galaţi. Victima s-a mutat recent într-o locuinţa socială dată de primărie, pentru că are un copil cu nevoi speciale. Aparent fără motiv vecinele ei au devenit agresive. La inceput au fost doar injurii, apoi totul a escaladat.

După ce a fost agresată, femeia a chemat politia, dar poliţiştii nu au crezut-o. Agresoarea spune că victima a fost cea care a început, de fapt, scandalul. O altă vecină susţine că victima face zgomote noaptea şi de aceea nu o suportă nimeni din bloc. Politistii admit ca au gresit cand au amendat-o prima dată pe victima, dar spun ca din cercetari a reiesit ca ea provocase scandalul.

Femeia si-a scos, acum, certificat medico-legal care atesta ca are nevoie de zile de îngrijiri medicale. Acum speră ca va putea sa convinga pe cineva de la primarie s-o mute din cartier.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt