Şoarece filmat pe podea, patiserie închisă

Şoarece filmat pe podea, patiserie închisă

O patiserie cunoscută din Galaţi, parte a unui lanţ naţional, a fost închisă de OPC după ce pe reţelele sociale au apărut imagini cu un şoarece care se plimba pe podea. Mai mult, proprietarii au fost amendaţi cu 13 mii de lei de cei de la Protecţia Consumatorului şi de la DSP. Magazinul se află în apropierea spitalului de urgenţă din Galaţi, precum şi în apropierea unei staţii de autobuz, aşa că avea mulţi clienţi. Medicii avertizează că şoarecii pot transmite extrem de multe boli, de la salmonella la ciuma bubonică, toate cu potenţial letal.

Comisarii de la Protectia Consumatorului au inchis temporar firma de patiserie pana isi va remedia problemele, dar au si amendat-o cu 10.000 de lei.

Si inspectorii sanitari au verificat magazinul, iar firma care îl deţine a mai primit o amenda, pentru că nu era la zi cu efectuarea actiunilor de deratizare.

Furnizorii de alimente nu stiau că patiseria a fost inchisa şi au fost intorsi din drum de la usa acesteia.

Multe pandemii din istorie au fost provocate de soareci si sobolani care au contaminat produse alimentare sau apa pe care apoi oamenii le-au ingerat. Copiii si cei cu sistemul imunitar afectat sunt cei mai expusi.

După ce va demonstra ca a rezolvat toate problemele firma se va putea redeschide. Reprezentantii firmei nu au oferit deocamdata un punct de vedere.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt