Şofer de autobuz vs. călători

Şofer de autobuz vs. călători

Conflict între călători şi un şofer de autobuz, la Brăila. Bărbatul a dat jos toţi pasagerii, deranjat de gălăgia pe care o făceau. Oamenii susţin că, de fapt, şoferul s-ar fi supărat din cauza plânsetelor unui bebeluş.

Ora 19:00, oră de vârf în traficul din Brăilă. O mulţime de oameni încercau să ajungă acasă. La un moment dat, deranjat din cauza gălăgiei, şoferul regiei de transport local opreşte maşina şi forţează călătorii să coboare. Dar s-a aflat exact ce nu i-a convenit bărbatului de la volanul autobuzului. 

Cu toate astea, omul nu a mai avansat decât o staţie. Atunci le-ar fi cerut tuturor să coboare. Şefii săi aşteaptă ca el să explice incidentul. Dispecerilor le-ar fi spus că a fost deranjat de un grup de tineri. Sindicatul angajaţilor regiei de transport spune că respectivul şofer nu a mai avut astfel de probleme şi că întotdeauna a avut un comportament exemplar faţă de călători. Acum, cazul a ajuns şi la Poliţia Brăila. 

Bărbatul care conducea autobuzul este, pentru moment, suspendat. Dacă va fi găsit vinovat, angajatorul îl va sancţiona. Potrivit procedurii, el trebuia să apeleze numărul de urgenţă şi să ceară ajutorul autorităţilor. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt