Şoferul care a făcut şapte victime în Constanţa era drogat şi avea permisul suspendat

Şoferul care a făcut şapte victime în Constanţa era drogat şi avea permisul suspendat
foto: News.ro

Şoferul care a provocat accidentul rutier de marţi dimineaţă, dintr-un sens giratoriu din Constanţa, soldat cu şapte răniţi, a fost arestat preventiv. Avea permisul suspendat pentru alcool, iar la drugtest a ieşit pozitiv pentru amfetamină şi metamfetamină. În plus, a şi fugit de la locul accidentului şi s-a predat la poliţie abia 12 ore mai târziu.

Bărbatul de 25 de ani a provocat accidentul traversând bulevardul de pe o bandă pe alta şi lovind o maşină care mergea în acelaşi sens cu el. Viteza a fost atât de mare, iar impactul atât de puternic, încât maşinile s-au făcut praf. 

Cand s-au lovit, ambele autoturisme au fost aruncate în alte două vehicule, care erau în faţa lor: un microbuz şi un autobuz. 7 adulţi şi un bebeluş au fost răniţi. Când şoferul a ajuns la Poliţia Rutieră, agenţii l-au testat şi pentru alcool şi pentru droguri. Anchetatorii i-au verificat, apoi, numele în baza lor de date şi au descoperit că avea permisul suspendat cu doar o zi înainte de producerea accidentului.  Fusese şi băut şi drogat. 

Tânărul a fost reţinut de poliţiştii din Constanţa şi dus în faţa unui judecător cu propunerea de arest preventiv. Instanţa l-a arestat pe loc. iar acum este în spatele gratiilor. Are pe numele lui 3 capete de acuzare: vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Dacă analizele de sânge de la INML vor arăta prezenţa drogurilor, procurorii ar putea să-i adauge încă o infracţiune la dosar.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt