Soldaţii ruşi fură tot ce prind

Soldaţii ruşi fură tot ce prind

Masacrul continuă în Ucraina! Trei spitale au fost bombardate azi de forţele ruse în Nikolaev! Ruşii ar fi folosit bombe cu disperise! Crimele de război sunt în acest moment investigate în Ucraina! Dintre acestea, cel puţin 320 ar fi fost comise în oraşul Bucha. În timp ce civilii cad pe capete, purtătorul de cuvânt al Kremlinului susţine că Rusia este în favoarea unei întâlniri dintre Vladimir Putin şi omologul său ucrainean, Volodimir Zelenski. Există însă şi o veste bună. Garda Naţională a Ucrainei a preluat controlul asupra centralei nucleare de la Cernobîl. Între timp Ucraina este ajutată de alte state. Cehia şi Estonia au anunţat că au trimis mai multe tancuri T-72 în Ucraina iar Estonia trimite şi ea echipament militar Ucrianei, inclusiv mai multe obuziere.

Trei spitale au fost bombardate în această dimineaţă de forţe ucrainene! Camerele de supraveghere au surpins momentul
bombardamentelor.

Aproximativ 5,000 de crime de război sunt investigate în acest moment în Ucraina. Dintre acestea, cel puţin 320 ar fi
fost comise în oraşul Bucha după cum a afirmat primarul oraşului. Preşedintele Zelenski a cerut comunităţii
internaţionale impunerea unor noi sancţoiuni împoitriva Rusiei.

În timp ce primarul din Mariupol afirmă că oraşul a depăşit demult stadiul unei catastrofe umanitare, au început să apară
şi primele imagini din Borodianka. Aici, după spusele autorităţilor, atrocităţile comise de ruşi ar putea fi şi mai îngrozitoare decât cele din Bucha.

Pentru a încerca să arate ruşilor gravitate situaţiei din Ucraina, premierul Marii Britanii, Boris Johnsohn a transmis
un mesaj acestora în limba rusă.

Astăzi, armata ucraineană a anunţat că distrus opt rachete de crozieră ruseşti. De asemenea, Garda naţională a
Ucrainei a reuşit să preia controlul asupra centalei nucleare de la Cernobîl şi au luat instalaţia sub protecţie. Centrala de
la Cernobîl s-a aflat timp de o lună sub controlul ruşilor care au luat şi mai mulţi angajaţi ostatici.

Ca şi până acum, Rusia neagă orice acuzaţie şi susţine că până acum, 600,000 de civili au fost evacuaţi din Ucraina în
Rusia de bună voie. Reprezentantul Rusiei la ONU a declarat că armata rusă a oferit 450 de tone de ajutor umanitar în oraşele din Ucraina. De asemena, Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului a spus că Putin a ordonat retragerea trupelor din zona Kievului în semn de ”bună credinţă” şi că Rusia este în favoarea unei întâlniri dintre Putin şi Zelenski. Mai mult, Putin nu a fi dorit niciodată să îl omoare pe preşedintele Ucrainei.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt