Sorin Grindeanu, la Insider politic, către Ciucă: ”Dacă nu-ţi place în acest film, de ce nu ieşi din el”

Sorin Grindeanu, la Insider politic, către Ciucă: ”Dacă nu-ţi place în acest film, de ce nu ieşi din el”

Invitat în cadrul emisiunii Insider Politic de la Prima TV, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a vorbit despre lipsa de susţinere pe care a avut-o de la liberali pe perioada protestelor transportatorilor.
”Nici nu mă bazam foarte mult. Eu trebuia să-mi rezolv problemele la transporturi, să încerc să găsesc soluţii cu cei care protestau. Le-am găsit. Ce să facă vreun liberal, să vină să discute în locul meu? A, faptul că public, în mesaje, în emisiuni, în tot felul de acţiuni pe care le-au avut în aceaste 2-3 săptămâni au lipsit? Da, am observat şi eu. Dacă punem în balanţă, de exemplu, perioada de acum cu cea în care a fost greva profesorilor, când Marcel Ciolacu nu era prim-ministru, dar a fost la toate negocirele lângă Nicolae Ciucă, prim-ministru din acea perioadă. Noi, PSD, am fost la toate, n-am fugit. Sigur că observ eu şi observă toată lumea această diferenţă. Nu au existat aceste reproşuri între noi în coaliţie pentru că până acum nu am avut coaliţie. S-a rezolvat natural”, a declarat Grindeanu la Prima Tv. 
Politicianu a mai precizat că formula de alianţă cu liberalii este singura ca dă stabilitate României şi că lui Ciucă în place ”să-şi construiască o imagine din asta cum că e din afară şi că lui nu-i place politica”.
”Cred că Nicolae Ciurcă doreşte să-şi construiască o imagine din asta cum că e aşa din afară şi că lui nu-i place politica şi aşa mai departe. Dar dacă nu-ţi place politica, nu trebuie să faci politică. Adică, deocamdată eşti preşedintele senatului, ai fost prim-ministru, eşti senator, ai fost respectat în armată, în cadrul armatei, puteai să nu faci politică dacă nu voiai să fii politician. Că sigur că am văzut şi declaraţia lui Nicolae Ciurcă din această săptămână, care spunea că el se bucură că nu-i din acest film. Bun, am înţeles, dar atunci de ce nu ieşi din film? Că, până una altă, preşedintele senatului e o funcţie politică, prim-ministrul e o funcţie politică, senator e o funcţie politică. Nu te ţine nimeni cu forţa. Da, nu văd logica în chestia asta. 
Eu cred că în acest moment singura variantă care dă stabilitate şi este extrem de importantă. Care dă stabilitate politică României este asta, coaliţia aceasta PSD-PNL. Nu fac eu politică de cadre din interiorul PNL. Sigur că văd agitaţii acolo. S-ar putea să fie doar agitaţii înainte de face listele la europarlamentare. S-ar putea să fie mai mulţi doritori care nu sunt în acest moment pe listă şi care îşi doresc să fie europarlamentari”, a mai spus Grindeanu.

Afla mai multe despresorin grindeanunicolae ciucapnl
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt