Soţia românului răpit de Hamas, strigăt de ajutor

Soţia românului răpit de Hamas, strigăt de ajutor

Din Israel, tatăl român al unei ostatice din Gaza îşi strigă disperarea. Remus Aloni a vorbit în exclusivitate la matinalul Prima TV, cum întreaga lui familie a fost răpită în prima zi de război. Iar soţia unui israelian cu cetăţenie română răpit de Hamas chiar la începutul războiului a venit în România şi a cerut  sprijinul autorităţilor pentru eliberarea soţului ei. De aproape o lună, ea şi cei trei copii nu mai ştiu unde este bărbatul, dacă sunt şanse să fie lăsat liber sau măcar dacă mai trăieşte. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional! 
Ela este soţia lui Tal Chaimi, israelian cu cetăţenie română. Nu mai ştie nimic de el de pe 7 octombrie. Acum, printr-o vizită în ţara noastră, încearcă să obţină ajutor pentru eliberarea lui.
Ela îşi aminteşte cu groază de clipele fatidice când soţul ei a dispărut.
A aflat de la autorităţi că soţul ei a fost localizat în Gaza. Nu ştie însă ce i se întâmplă sau... dacă mai trăieşte.
Ela Chaimi s-a întâlnit cu ministrul de Externe şi cu ambasadorul Israelului la Bucureşti şi a ţinut un discurs în Parlament. Urmează o discuţie cu premierul Marcel Ciolacu,  Ea va iniţia şi o petiţie prin care românii îşi pot arăta susţinerea pentru eliberarea soţului ei.
Tot în prima zi de război, toată familia unui român din Israel a fost răpită de teroriştii Hamas. Remus Aloni spune că cele două fiice ale sale, ginerele şi cele trei nepoate au fost târâţi din casă către Fâşia Gaza.
Autorităţile israeliene au anunţat că numărul ostaticilor Hamas a crescut la 239.
 

 

Afla mai multe despreisraelrazboiromani
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt