Staţiunile de la mare sunt pline până la refuz

Staţiunile de la mare sunt pline până la refuz

Este cel mai aglomerat weekend din acest an pe litoral. Peste 110.000 de  turişti, înregistraţi oficial, petrec acolo minivacanţa de Sfanta Maria. De altfel, rezervările s-au făcut pentru toată luna august. Cele mai multe unităţi de cazare au ocupate peste 95 la sută din camere. Cel mai mic preţ de pe litoral este de 211 lei pe noapte, în Eforie Nord.

Nimeni nu se mai plânge că staţiunea Mamaia este goală. Plajele din statiune au avut parte de o forfotă continuă, sub soarele arzător, în apă şi pe nisipul încins. Hotelierii răsuflă uşuraţi că, cel puţin până la sfârşitul lunii august, litoralul românesc este plin de turişti.
Luna august a adus o vreme excelenta de vacanta, iar temperaturile  au urcat până aproape de 30 de grade. Soarele este generos, briza te răcoreşte, iar apa mării perfectă pentru o bălăceală.
Cei mai mulţi turişti sunt în Mamaia si in Eforie Nord, dar românii preferă şi Costinesti, Neptun sau Venus, unde sunt servicii de all-inclusive şi se organizează şi activităţi pentru copii. Preţurile  sunt cele mai ridicate din tot sezonul, dar distractia este mai importantă în vacanţă.
Potrivit operatorilor din turism, acesta este cel mai aglomerat weekend de până acum pe litoral.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt