SUSŢINEM ROMÂNIA - MĂNÂNCĂ ROMÂNEŞTI! Laptele de măgăriţă, o afacere pentru imunitatea românilor

SUSŢINEM ROMÂNIA - MĂNÂNCĂ ROMÂNEŞTI! Laptele de măgăriţă, o afacere pentru imunitatea românilor
foto: pareri-impresii.ro

America a fost visul ei, iar tărâmul tuturor posibilităţilor i-a devenit pentru o vreme casă. A lucrat pe vas de croazieră şi a cutreierat oceane şi mări, însă acasă, pentru ea, a fost mereu România. Chiar dacă financiar îi mergea bine, a lăsat totul de-o parte şi s-a întors în ţară cu un vis ce părea nebunesc. Îşi dorea o fermă de măgăriţe!

A ales acest animal pentru nenumăratele beneficii pe care le oferă laptele lui. Pas cu pas, a reuşit să pună pe picioare o afacere de succes. Acum are chiar şi liste de aşteptare. Urmariţi un reportaj din campania Prima News şi Focus: Susţinem România! Mănâncă româneşti!

Pentru Ileana Berci, ferma de măgăriţe a venit cu mai multe avantaje. A înfiinţat-o pentru că avea probleme cu imunitatea şi ştia că laptele acestui animal are o sumedenie de beneficii. L-a testat, şi-a rezolvat problemele de sănătate şi a decis că poate pune şi ea umărul în ajutorarea părinţilor care dau de greu. Pas cu pas, plecând de la un gând, totul s-a transformat într-o afacere profitabilă atât pentru ea cât şi pentru comunitate.

Laptele de măgăriţă este similar cu laptele matern. O spun chiar specialiştii. Produsul contribuie la creşterea nivelului de energie, întrucât conţine aproape toate vitaminele din grupul B. De asemenea, furnizează mai multă vitamina D decât orice alt tip de lapte.

Ileana se mândreşte şi cu faptul că laptele de la măgăriţele ei ajută foarte mult la însănătoşirea copiilor, lucru pe care părinţii din zonă îl ştiu prea bine. Pentru ca laptele să fie la cele mai înalte standarde, măgăriţele sunt tratate cu mare grijă şi foarte multă iubire.
O măgăriţă dă în jur de 300 de mililitri de lapte pe zi. La fermă sunt peste 180 de capete, pe care familia Ilenei le îngrijeşte zi de zi. Dintre toate însă doar 50 dau şi lapte. 
Sabin Gherman, realizatorul emisunii România de la A la Z de la Prima News, a vizitat-o şi el pe Ileana Berci şi are o recomandare pentru români. 
 
Un litru de lapte de măgăriţă costă 120 de lei, însă beneficiile pentru organism sunt nenumărate. 
 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt