Tânăr împuşcat în Vama Veche

Tânăr împuşcat în Vama Veche

Focuri de armă în Vama Veche. Un tânăr de 21 de ani a ajuns la spital, după ce a fost împuşcat în picior de un bărbat care a ameninţat apoi că se omoară cu aceeaşi armă. Se pare că omul s-a enervat că tânărul a dat muzica prea tare. Un negociator a reuşit, după mai multe ore, să îl convingă să renunţe la încercarea de a se sinucide. Incidentul a avut loc într-un camping din staţiune, iar turiştii cazaţi acolo au fost evacuaţi. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Panica a pus stăpânire pe staţiunea Vama Veche după ce s-au auzit focuri de armă într-un camping. Imediat, mai multe străzi au fost împânzite de forţele de ordine. Surse din anchetă susţin că atacatorul, un bărbat de 50 de ani, ar fi intrat în conflict cu tânărul împuşcat, deranjat că acesta, împreună cu prietenii lui, ar fi dat muzica prea tare. Când şi-a dat seama ce a făcut, bărbatul a ameninţat că se sinucide cu aceeaşi armă cu care trăsese mai devreme. 

Tânărul s-a ales doar cu o rană superficială. Glonţul nu i-a intrat în picior si, după ce a primit îngrijiri medicale la spitalul din Mangalia, a fost externat. Bărbatul care l-a rănit, însă, i-a ţinut pe poliţişti cu sufletul la gură ore întregi. A fost adus chiar şi un negociator pentru ca operaţiunea să nu se încheie în mod tragic. După ce l-au convins să nu recurgă la gestul extrem, poliţiştii l-au audiat pe cel care a tras. 
 
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, uz de armă letală fără drept, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare.
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt