Tânără la spital, s-a prăbuşit de la etajul cinci

Tânără la spital, s-a prăbuşit de la etajul cinci

Anchetă în Alexandria. O femeie de 31 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc. Şi-ar fi petrecut noaptea în apartamentul unui bărbat şi împreună ar fi consumat droguri. Individul a fost condus la audieri, iar anchetatorii încearcă acum să afle ce s-a întâmplat. Vă avertizez, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional! 

Alarma s-a dat puţin după ora 8 dimineaţa. Mai mulţi trecători care au văzut când femeia s-a prăbuşit pe asfalt au sunat de urgenţă la 112. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de ambulanţă şi de poliţie.  Femeia era în stare critică.A fost preluată de medici şi dusă la spitalul din oraş. 

În apartamentul de la etajul cinci  locuieşte un tânăr de 26 de ani, iar femeia şi-ar fi petrecut întreaga noapte în compania lui. Deocamdată nu se ştie care era relaţia dintre cei doi, însă potrivit surselor din anchetă, amândoi ar fi fost consumatori de droguri.

Femeia a rămas internată la terapie intensivă. Poliţia face în continuare cercetări şi înceracă să afle motivul pentru care tânăra s-a aruncat de la etaj.

Afla mai multe despreanchetacazutaetajul 5alexandria
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt