Târgurile de Crăciun, din nou deschise

Târgurile de Crăciun, din nou deschise

Marile oraşe au îmbrăcat haine de de sărbătoare. Târgurile de Crăciun şi-au deschis porţile în Bucureşti,Cluj, Sibiu şi Craiova! La Cluj spre exemplu, o roată panoramică de 24 de metri înălţime…pare să fie…vedeta evenimentului! La Craiova…decoraţiunile sunt cele care i-au încântat pe oameni.

Aşa a arătat o parte din Piaţa Universităţii seara trecută. Deschiderea Târgului de Crăciun a fost aşteptată cu
nerăbdare de bucureşteni. 48 de comercianţi îi aşteaptă până pe 26 decembrie cu fel de fel de bunătăţi. De la plăcinte, cozonaci, turtă dulce până la ornamente şi decoraţiuni.

Însă, accesul în târg nu se face oricum. Doar cei care prezintă un certificat verde pot intra.

Certificatul verde nu e singurul lucru de care trebuie sa ţină cont cei care vor să viziteze târgul din piaţa Universităţii. Pentru prima oară oamenii au nevoie de bilet.

Şi clujenii s-au bucurat de atmosfera târgului de Crăciun. Unii l-au aşteptat pe Moş Crăciun, iar alţii au încercat roata panoramică, atracţia principală de anul acesta

Cei care au vrut să facă puţină mişcare au mers la patinoar. Târgul de Crăciun de la Cluj Napoca va fi deschis până pe 31 decembrie. Şi Craiova a intrat în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Peste un milion de beculeţe au fost aprinse în centrul oraşului!

Pentru copii a fost pregătit patinoarul, dar şi ateliere speciale care să-i pregătească pentru venirea lui Moş Crăciun. În centrul vechi al oraşului a fost amplasată o scenă, unde vor avea loc concerte.

Luminiţele de Crăciun s-au aprins si la târgul din Sibiu, din Piaţa Mare. Căsuţele sunt mai puţine faţă de anii trecuţi dar… atmosfera rămâne una de poveste! Şi aici…accesul se face doar cu certificatului verde. Vizitatorii se vor putea bucura de târg până la inceputul lunii ianuarie

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt