Tarife mai mici la cazăre pe litoral

Tarife mai mici la cazăre pe litoral

Avem un final de vară fierbinte, cu temperaturi ridicate, iar hotelierii de pe Litoral reduc  tarifele la cazare şi vin cu oferte de nerefuzat. Per ansamblu, preturile vor fi de mâine cu 10-20% mai mici. În aceste condiţii comercianţii şi hotelierii speră că litoralul se va bucura în continuare de un grad crescut de ocupare. Estimările ajung unde la 70 % până la 1 septembrie.

În staţiunile de la malul mării, gradul de ocupare este unul ridicat însă toamna se apropie şi afaceristii de pe Litoral vor să-şi menţină clientela, cât mai mult posibil. Şi cum vârful de sezon a trecut, vin cu oferte şi preturi cu până la 20 % mai mici.
În Mamaia, camera la un hotel de 3 stele poate fi închirată cu 286 de lei pe noapte, iar in Neptun costa chiar mai puţin. Sunt preţuri pentru toate buzunarele, începând din acest weekend, în toate staţiunile. Şi hotelurile de 4 stele coboară preţurile drastic.
Am vrut să vedem cel mai mic preţ din Mamaia, unde o camera costa 2o8 lei pe noapte, începând de mâine. Este un hostel, aflat chiar langă plajă, care a avut oferte last-minute chiar şi mai mici decât listează începând din acest weekend. 
Turiştii recunosc că reducerea preţurilor în această perioadă  este o decizie foarte bună venită din partea hotelierilor şi îi va ajuta pe românii cu venituri reduse să ajunga şi ei la mare câteva zile fără eforturi financiare prea mari.
În plus, de la 1 septembrie debutează şi deja tradiţionalul program litoralul pentru toţi, iar atunci reducerile vor ajunge până la 7o% în comparaţie cu tarifele din luna august.
 

Afla mai multe desprecazarelitoralmarepreturiscadere
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt