Teribilism pentru celebritate. Poliţia, cu ochii pe TikTok

Teribilism pentru celebritate. Poliţia, cu ochii pe TikTok

S-a filmat în timp ce şi-a aruncat televizorul, salteaua şi dulapul de la balcon. Mai mult, s-a pozat în ipostaze indecente în mai multe magazine. Toate aceste imagini au ajuns pe Tik Tok. De această dată, a fost protagonistul altui film, cel în care îl ridicau mascaţii. Fusese reclamat de vecini pentru scandalul produs de realizările lui artistice. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Alin şi-a terorizat vecinii timp de un an. Clipurile sale au devenit virale pe Tik Tok, dar au fost văzute şi de poliţişti. Reţinerea a fost de asemenea filmată. Pentru Alin, motivele reţinerii au fost doar un nou pretext de a se da în spectacol în faţa lumii. Cât despre aruncatul televizorului de la balcon.

Potrivit Poliţiei, Alin nu doar că îi deranja pe vecini, îi şi ameninţa. În alte clipuri, tânărul bucureştean se dă în stambă în trafic. Sau umblă dezbrăcat în mall. După mai multe ore de audieri, Alin a fost eliberat, iar arestul a fost înlocuit cu măsura controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate acum cu inculaptul în libertate. Pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice ar putea să primească până la doi ani de închisoare. Pentru ameninţare pedeapsa maximă este de doar un an de închisoare.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt