Tir spulberat de două trenuri

Tir spulberat de două trenuri

Accident feroviar incredibil. În mai puţin de 2 minute, un tir a fost lovit de două trenuri. Miraculos, şoferul maşinii a scăpat cu viaţă. Singuri răniţi au fost trei oameni aflaţi într-o garnitură. Rănile lor au fost însă uşoare şi au refuzat să fie transportaţi la spital. Circulaţia în zonă a fost blocată ore în şir.

Accidentul a avut loc în comuna vasluiană Roşieşti în momentul în care tir-ul care transporta zeci de tone de
îngrăşăminte chimice a rămas blocat la trecerea la nivel cu calea ferată. La scurt timp, a fost lovit în plin de trenul care face legătura între Iaşi şi Bârlad. În numai câteva minute, vehiculul a fost acroşat de o a doua garnitură. Ca prin minune, şoferul a ieşit pe picioarele lui din resturile maşinii care fusese târătă zeci de metri pe calea ferată.

Ambele trenuri erau pline cu călători. Trei persoane au avut nevoie de îngrijirea medicilor.

Poliţiştii vasluieni fac acum verificări pentru a stabili cine se face vinovat pentru accident. Atât şoferul TIR-ului, cât şi cei doi mecanici de tren au fost testaţi cu aparatul etilotest, însă rezultatele au fost negative.

Circulaţia în zonă a fost blocată timp de mai multe ore, iar mersul trenurilor din Moldova a fost complet dat peste cap.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt