Toamna aceasta dăm startul în "Cursa Iubirii" la Prima TV

Toamna aceasta dăm startul în "Cursa Iubirii" la Prima TV

Toamna la Prima TV e vremea pentru testul suprem al iubirii. CURSA IUBIRII este o competiţie în care 12 cupluri intră în aventura vieţii lor. Un reality show săptămânal, ale cărui filmări încep în luna august. Emisiunea este un format propriu, o producţie Prima TV. Producătorii promit un reality show plin de aventură, momente tensionate, dar şi romantism. 

Ana şi Cristi sunt doi posibil concurenţi al emisiunii "Cursa Iubirii". Au venit la casting şi speră să plece în aventura vieţii lor. Sunt de un an împreună şi vor să se asigure că relaţia este puternică. 
Show-ul care va fi difuzat în prime time pune la încercare douăsprezece cupluri.  
Concurenţii care vor trece de casting şi vor participa la emisiune se vor confrunta cu zeci de provocări menite să le testeze relaţia.
Provocarea fiecărui cuplu este să formeze o echipă redutabilă şi să lupte pentru premiul cel mare: 15.000 euro şi o vacanţă de o săptămână pe o insulă exotică. Producătorii celui mai longeviv şi iubit reality show de la Prima TV, Schimb de mame, promit o toamnă plină de necunoscut, răsturnări de situaţie, de momente amuzante şi tensionate. 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt