Topul greşelilor vestimentare. Cum îţi alegi hainele corect

Topul greşelilor vestimentare. Cum îţi alegi hainele corect

Chiar dacă nu pare, să ştiţi că pe fiecare dintre noi ne intereseaza ce se poartă. Probabil ca unii oameni nu acordă prea multă importanţă modei si consideră că este ceva superficial. Dar chiar şi aceia au răsfoit măcar o dată în viaţă o revistă glossy şi s-au intrebat ,,oare cum aş arăta îmbracat aşa? ".

În general, când este vorba de ţinutele vestimentare, majoritatea încearcă să îşi găsească un stil personal care să combine şi elementele momentului. Iar asta nu este deloc simplu.

Invitat la FOCUS 14, analistul de modă Alin Gălăţescu a precizat că ,,nu ai cum să ignori zona de fashion pentru că trăim într-o societate a imaginii şi oricine interacţionează cu tine primul lucru pe care îl face este să te scaneze, transmiţi un mesaj. Moda este un mesaj, este un limbaj în care transmiţi cine eşti şi cine vrei să fii. (...) Stilul vestimentar îţi cere un singur lucru: găseşte stilul tău şi fii consecvent pe acel stil. Numai că atunci când vorbeşti de un stil, trebuie să te documentezi."

Alin Gălăţescu a oferit şi câteva sfaturi pentru a ne alege cât mai corect vestimentaţia: ,,în primul rând trebuie să te respecţi, adică să nu le arăţi celorlalţi mai mult decât este cazul, să nu faci din overesposed o armă decât dacă vrei să o foloseşti ca să vâneze nişte personaje. Se poartă foarte mult alb, mai ales că avem vara asta extrem de toridă, te ajută foarte mult. În acelaşi timp, a intervenit foarte mult negrul pe timpul verii. În acest moment negrul este foarte cool. Cel mai cool costum de baie este cel negru, este elegant, simplu"

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt