Tragedie pe mare, tineri spulberaţi de un skijet

Tragedie pe mare, tineri spulberaţi de un skijet

Doi tineri au fost spulberaţi de un ski-jet, în timp ce se aflau în apă, pe o saltea gonflabilă. S-a întâmplat la Eforie Nord, iar una dintre victime, un băiat de 19 ani, a ajuns în stare gravă la spital.  El ar fi încercat să-şi protejeze iubita, iar în momentul impactului a fost aruncat în mare, la câţiva metri distanţă. Cei doi tineri erau şi ei traşi de un alt ski-jet.  Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional! 

Tragedia a avut loc pe plaja Belona din Eforie Nord. Tânărul şi iubita sa închiriaseră un ski-jet de pe plajă, care să tragă salteaua gonflabilă pe apă. Au pornit în larg dar, la un moment dat, au fost spulberaţi de un alt skijet, scăpat de sub control.

Au urmat clipe terifiante. Impactul a fost atât de violent, încât tânărul, care încerca să-şi protejeze în acele clipe iubita, a fost aruncat de pe saltea, în mare, cu faţa în jos, la câţiva metri distanţă. Conducătorul jetski-ului care-i trăgea a sărit să-l salveze, l-a întors cu faţa în sus, iar o altă persoană l-a adus la mal.  Tragedia a fost povestită pe facebook chiar de mama băiatului. 

Medicii au reuşit să-l stabilizeze, iar băiatul a intrat imediat în operaţie. Între timp, părinţii au încercat să afle mai multe detalii despre ce s-a întâmplat pe mare. Deşi vinovatul a fost identificat, autorităţile par depăşite de situaţie. 

Un total mister rămâne şi cum a ajuns băiatul la spital. Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean, dar şi cei ai SMURD susţin că nu au fost solicitaţi să intervină la acest caz. Eric, tânărul de 19 ani, a fost stabilizat, dar este în continuare în stare gravă. Are şase coaste rupte şi nu-şi aminteşte nimic despre accident. Mama sa încercă acum cu disperare să facă rost de imaginile surprinse de martori.

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt