Tragedii pe calea ferată

Tragedii pe calea ferată

Tragedii în lanţ pe calea ferată, în România. În Alba, o tânără de 17 ani a fost lovită de tren, în timp ce era cu oile la păscut, iar în Harghita un şofer a forţat trecerea peste calea ferată şi a murit în momentul impactului violent cu o locomotivă. Vă avertizez, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Fata lovită de tren în Alba era elevă la un colegiu din Alba Iulia. Ea a plecat de dimineata cu oile la pascut, chiar in apropierea caii ferate, care face legatura intre Vinţu de Jos si Simeria. La un moment dat a incercat sa traverseze calea ferata şi a fost lovita in plin de trenul intercity Curtici – Bucureşti. A fost târâtă, apoi, de locomotivă aproape un kilometru.

Politistii criminalisti au reusit sa identifice exact locul unde a fost lovita fata. In urma impactului, bateria de la telefon si papucii i-au zburat pe marginea caii ferate. La fata locului a fost chemat si tatal victimei, care se afla cu alta turma de oi, la doi kilometri distanta.

Eleva in clasa a 11-a, fata era apreciata de colegi si profesori, care spun ca era linistita si invata bine.

A fost accident violent şi în Harghita, în localitatea Racu. Un bărbat a murit, iar o femeie este grav rănită, după ce maşina în care erau a fost lovită de un tren. Şoferul autoturismului a forţat trecerea peste calea ferată, moment în care trenul, care circula pe ruta Braşov - Gheorgheni, l-a lovit în plin. Ambele victime au fost încarcerate. Pentru un bărbat de 33 de ani a fost prea târziu. Cealaltă victimă, o tânără de 27 de ani, a primit îngrijiri medicale la faţa locului, iar după stabilizare a fost dusă cu elicopterul la spital.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt