Trei oameni au ajuns la spital după ce tavanul a căzut peste ei

Trei oameni au ajuns la spital după ce tavanul a căzut peste ei
foto: captura video

Momente de groază în timpul unei petreceri de majorat, într-un restaurant din Băile Herculane! Tavanul localului s-a prăbuşit pur si simplu peste cei aflaţi în sală. Cei mai mulţi dintre invitaţi erau elevi de liceu. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Imaginile au fost filmate de unul dintre invitaţi, la scurt timp după prăbuşirea tavanului. 30 de adolescenţi şi alţi câţiva adulţi se aflau în restaurant în momentul în care plăcile de rigips de pe tavan s-au desprins, iar mai mulţi oameni au fost prinşi sub bucăţile rupte. 
Odată cu placile de rigips au căzut şi bucăţi de tubulatură de la instalatia de climă şi fire de curent. S-a făcut întuneric şi au urmat clipe de groază şi confuzie. 
Opt persoane - şapte adulţi şi un copil- au fost scoşi de sub dărâmături până la sosirea echipajelor de intervenţie. Două dintre ele au fost preluate de ambulanţe şi transportate la spital, iar un alt tânăr a fost dus la urgenţe cu maşina personală. Restaurantul, în care avea loc petrecerea, face parte dintr-un complex hotelier. Oamenii cazaţi acolo au rămas şocaţi. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.
Contactaţi telefonic, reprezentanţii hotelului au declarat că nu vor să comenteze incidentul.
 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt