Trei oameni au murit şi alţi şase au fost răniţi într-un atac cu cuţit în oraşul german Wurzburg. Momentul atacului

Trei oameni au murit şi alţi şase au fost răniţi într-un atac cu cuţit în oraşul german Wurzburg. Momentul atacului

Trei oameni au fost ucişi şi alţi şase au fost răniţi într-un atac cu cuţitul în oraşul german Wurzburg. Poliţia a anunţat că suspectul a fost arestat, după ce a fost împuşcat în picior.

Agresorul ar fi strigat, potrivit unui martor, "Allah Ahkbar", dar această informaţie nu a putut fi confirmată.El fusese internat recent într-un spital psihiatric după ce "se făcuse remarcat" printr-un comportament violent în ultimele săptămâni, a declarat presei ministrul de interne al landului Bavaria, Joachim Herrmann. "Ancheta poliţiei va trebui să stabilească dacă avem de a face cu un act legat de islamism sau de starea psihică a agresorului", a adăugat el.

Bărbatul, sosit ca migrant în 2015 în Germania şi care locuia din acel la Wurzburg, a acţionat în orice caz cu o "extremă brutalitate", comiţând acest măcel în plin centrul oraşului, în magazine şi o agenţie bancară, a spus ministrul.

El a precizat că pronosticul vital al unor răniţi este încă angajat. "Ne rugăm pentru ei", a adăugat Herrmann, citat de Agerpres.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt