Trotuar pentru copaci

Trotuar pentru copaci

O primărie de sector din Bucureşti a inventat trotuarul pentru copaci. Pe motiv că înainte se parcau maşini pe vechea alee, muncitorii din Sectorul 5 au plantat pomi pe tot trotuarul care acum e impracticabil. Oamenii din zonă fac haz de necaz şi nu au de ales decât să circule pe stradă.

Situaţie de râsu-plânsu în Sectorul 5 din Capitală. Primăria a amenajat un trotuar care, însă, nu are niciun folos. La fiecare patru metri au fost plantaţi şi copaci. Cei care circulă zi de zi prin zonă şi-au pus mâinile în cap când văzut isprava primăriei.

Lucrarea a fost făcută anul acesta şi a constat şi în asfaltarea parcării de lângă. Deşi cei care s-au ocupat de proiect spun că înainte oricum nu exista trotuar pe porţiunea respectivă, imaginile de pe Internet îi contrazic.Acum, odată plantaţi pomii, primăria pare că a uitat să îi mai îngrijească.

Reporterii Prima TV au solicitat un punct de vedere din partea Primăriei Sectorului 5. Până la ora difuzării materialului, reprezentanţii instituţiei nu au oferit un răspuns.

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt