Turişti încătuşaţi pe plajă după o bătaie generală

Turişti încătuşaţi pe plajă după o bătaie generală
foto: captura video

A fost scandal şi pe o plajă din Costineşti, sub privirile a sute de turişti. Mai mulţi tineri au fost încătuşaţi de poliţişti şi jandarmi după un scandal de proportii. Conflictul a pornit pe celebra Alee a Foamei, strada cu shaormerii care duce către plajă. Doi localnici şi doi turişti şi-au împărţit pumni şi palme, iar apoi totul s-a transformat într-o bătaie generală. 

Scenele ireale au avut loc pe plaja din Costineşti. Conflictul a escaladat în momentul în care au intervenit fortele de ordine, astfel că 4 turişti au fost încătuşaţi chiar pe plajă.

Cei patru bărbaţi încătuşati fac parte dintr-un grup de şase şi erau veniţi de la Braşov. La ancheta poiliţiei ei au povestit ca scandalul a inceput după ce un localnic ar fi injurat un copil din grupul lor. De partea omului fără adîpost au fost alţi doi săteni din Costineşti, care s-a fi luat la bătaie cu doi dintre turiştii braşoveni.

După câteva zeci de minute a apărut patrula mixtă de politie-jandarmi, sesizată cel mai probabil de catre cei doi localnici. Forţele de ordine s-au luat la bătaie cu turiştii din Braşov.

În imaginile apărute în spaţiul public se vede cum, după apariţia forţelor de ordin,e totul s-a transformat într-o bătaie generală între turişti, poliţişti şi jandarmi, mai mulţi bărbaţi fiind încătuşaţi chiar pe plajă. De asemenea, în imagini se vede cum un jandarm loveşte cu pumnii un turist. Imediat după scandal, conducerea jandarmilor constanteni a reacţionat spunând că va „examina atent” imaginile cu bătaia de pe plajă.
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt