Turiştii preferă litoralul românesc

Turiştii preferă litoralul românesc

Sunt o mie de motive pentru care să alegi litoralul românesc în această vară. Distracţie ca nicăieri altundeva şi atmosferă potrivită atât pentru tineri, cât şi pentru familişti. Din aceste motive au ales să rămână în ţară românii care se află în momentul de faţă pe litoral, la Costine. Indiferent de vreme sau de câte zile durează concediul, oamenii spun că nu ai cum să te plictiseşti pe litoralul românesc.

Plaja de la Costineşti s-a umplut de turişti. Veniţi din toată ţara, oamenii se bucură de o vreme foarte bună şi de compania celor dragi. Şi de nişte băuturi răcoritoare în timp ce soarele arde. Concluzia turiştilor: litoralul românesc nu se demodează niciodată. În funcţie de gusturi, fiecare în parte are propriile sale staţiuni preferate. 

Multe staţiuni sunt cunoscute pentru distracţia din cluburi, însă şi pe timp de zi sunt o mulţime de activităţi prin care turiştii se pot bucura din plin de mare. Deşi preţurile au mai crescut faţă de anii trecuţi, un sejur pe litoralul românesc este în continuare accesibil pentru oricine. În funcţie de staţiune, tarifele pentru o noapte de cazare pot varia între 100 şi 500 de lei.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt