Ucigaşul celor doi bătrâni din Timişoara, de negăsit

Ucigaşul celor doi bătrâni din Timişoara, de negăsit

Nici urmă de bărbatul care a ucis doi bătrâni la Timişoara pentru 2.500 de euro, deşi, de mai bine de 20 de ore, poliţiştii încearcă să-i dea de urmă. Oamenii legii au reuşit să obţină însă mai multe imagini de pe camerele  din zona unde a avut loc dubla crimă, şi în care poate fi văzut criminalul. Vă avertizez,  urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Otto şi Mariana Roher sunt cele două victime. Bătrânii, în vârstă de 75 şi 78 de ani, se aflau în apartamentul lor din centrul Timisoarei şi vorbeau la telefon cu un nepot din Germania. Au mai apucat doar să-i spună că cineva a intrat peste ei şi că vrea să îi omoare. Apoi s-a lăsat liniştea. Timp de câteva minute, din apartament nu s-a auzit niciun zgomot, spun vecinii. Primul care a ajuns acolo, alertat de ruda din Germania, a fost un alt nepot care locuieşte în Timişoara. Apoi, pe scară s-au auzit urlete şi zgomote puternice.

Imediat s-a dat alarma, iar mai multe echipaje de politie şi ambulanţe au ajuns la locul tragediei, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru cei doi batrani. Înjunghiaţi cu un cuţit de mai multe ori, au murit pe loc. Criminaliştii au izolat zona şi au început cercetările. Politistii au ridicat imaginile de pe mai multe camere de supraveghere şi încearcă sa reconstituie traseul atacatorului.

În primele imagini, surprinse cu aproape jumătate de oră înaintea atacului, se vede cum suspectul înconjoară clădirea. Merge încet, relaxat, iar poliţiştii cred că a cercetat prima dată terenul ca să vadă cum va proceda şi pe unde va fugi, ceea ce arată premeditarea. După aproape 30 de minute, aceleaşi camere îl surprind în timp ce aleargă. Iese din clădire si fuge la un loc de joacă din apropiere. De altfel, acolo oamenii legii au gasit o mănuşă însângerată, lângă o bancă. Ei au făcut publice şi semnalmentele criminalului şi cer ajutorul populaţiei ca să-l prindă.

Potrivit unor surse, acesta ar fi luat din casa bătrânilor 12.000 de lei. Femeia ucisă era administratora blocului şi abia ce încasase întreţinerea de la locatari. Specialiştii nu exclud varianta unui atac premeditat cu scopul de a obţine bani pentru droguri. 
Necropsia va stabili cu exactitate cauza morţii. Cuţitul, arrma cu care au fost ucişi cei doi bătrâni, nu a fost găsit până acum. Ancheta s-a extins şi în judeţele învecinate. 
 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt