Ucisă chiar de prietena ei

Ucisă chiar de prietena ei

Detalii şocante în cazul fetei moarte găsite într-un parc din Mangalia. Prietena ei, Loredana, le-a povestit anchetatorilor cum a ucis-o, pas cu pas. A spus că în ultima perioadă nu se mai înţelegeau şi se certau zilnic. Într-o criză de furie a făcut gestul cumplit. După aceea a dus-o singură în parc într-un geamantan, a lăsat acolo trupul neînsufleţit şi s-a întors în locul în care lucra, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Loredana fost arestată preventiv pentru 30 de zile într-un dosar de omor. Povestea Alinei, fata ucisă, este impresionantă. Destinul ei a fost marcat de sărăcie şi de violenţă şi s-a sfârşit, iată, tragic. Atenţie urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Familia Alinei o aştepta acasă. Fata le spunea că în curând va termina treaba pe litoral şi că era nerăbdătoare să îşi vadă rudele din Vaslui. Mama şi mătuşa Alinei sunt în stare de şoc. Nu le vine să creadă că fata a fost omorâtă de cea mai bună prietenă pe care o cunoştea de mică. Rudele Alinei spun că fata le-a spus de mai multe ori că avea diverse certuri cu Loredana. Niciodată nu s-au gândit însă că se poate ajunge aici.

În ciuda certurilor cele două fete aveau o relaţie frumoasă. Surse din anchetă spun că Loredana ar fi omorât-o pe Alina pentru că aceasta îşi înşela iubitul şi o punea pe ea să mintă.

Diriginta din liceu a celor două fete este şi ea şocată. Spune că nu a crezut vreodată că Loredana ar fi în stare de aşa ceva.

Loredana a fost arestată preventiv. Anchetatorii încearcă acum să afle dacă fata a fost ajutată.

Mama Loredanei este şocată şi nu poate să creadă ca fata ei a fost capabilă de aşa ceva.

Alina a avut o viaţă grea. Până la 18 ani a trecut prin momente de groază. Până să se mute la mătuşa ei a trăit alături de tatăl natural care În urmă cu trei ani a întâlnit un om cu suflet mare care a ajutat-o cu bani.

Trupul neînsufleţit al Alinei va fi dus zilele următoare acasă, la Vaslui, acolo unde va fi înmormântată.

Afla mai multe desprecrimaprietenamangalia
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt