Ultimele imagini cu DJ Lalla în viaţă. Poliţiştii au refăcut traseul tinerei spre moarte

Ultimele imagini cu DJ Lalla în viaţă. Poliţiştii au refăcut traseul tinerei spre moarte

Au apărut ultimele imagini cu Laura Roşca, alias Dj Lala, în viaţă. Camerele de supraveghere au surprins-o în Mamaia Nord, cu două ore înainte ca trupul să-i fie găsit fără viaţă, pe plajă. Astfel că poliţiştii au putut să refacă, pas cu pas, traseul tinerei înainte să moară. Vă avertizăm, uirmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Joi, 28 septembrie, ora 8:40. Imaginile de pe camerele de supraveghere o arată pe Laura Roşca venind dinspre locul unde se cazase în după-amiaza zilei de marţi. Tânăra  tocmai ieşise din blocul unde stătea şi traversează parcarea.

Laura era îmbrăcată într-o jachetă albă, colanti negri si pantofi sport. Zece minute mai tarziu a ajuns pe plajă, s-a dezbracat de haine si a intrat in marea agitată. Dupa 15 minute, o turista care se plimba ii gaseste trupul adus de valuri la mal.

Politistii, ajutati de salvamari, i-au cautat toata ziua lucrurile pe plaja din Mamaia Nord, fara succes însă. O camera de supraveghere de la un hotel din zonă le-a aratat anchetatorilor cum un localnic profită că plaja era pustie şi ia tinerei castile, telefonul si pantofii sport. A lasat pe nisip colantii si bluza.

Lucrurile au fost predate sambata politiei, insa colantii si jacheta nu au mai fost gasite. DJ Lalla a fost descoperită la aproape un kilometru distanţă de locul în care îşi lăsase obiectele personale. Cauza morţii a fost înecul, spun legiştii. Bărbatul la care ar fi înnoptat Laura a fost audiat vreme de cateva ore.
Şefa IPJ Constanţa combate zvonul conform căruia poliţiştii care s-au ocupat de acest caz ar putea fi sanctionati pentru că nu au fost în stare să descopere bunurile tinerei, deşi acestea erau pe plajă,  exact în dreptul apartamentului din care a plecat tânăra. 
Laura a fost înmormântată, duminică, la Turda, oraşul ei natal.

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt