Ultimele pregătiri pentru Neversea

Ultimele pregătiri pentru Neversea
foto: facebook.com/NeverseaFestival

A început numărătoare inversă până la NEVERSEA, cel mai mare festival care are loc pe o plajă din Europa. Începe joi la Constanţa, iar pregătirile au intrat în linie dreaptă. Pe tineri îi aşteaptă seri pline de muzică, magie şi distracţie  fără limite. Organizatorii şi autorităţile de la malul mării au luat toate măsurile de siguranţă pentru ca distracţia tinerilor să nu fie, însă, umbrită de incidente. 

200 de artişti internaţionali de top sunt aşteptaţi începând de joi la Neversea. Producţia festivalului se anunţă impresionantă. Şase scene pentru muzică, persoanaje fantastice, dansatori, animatori şi decoruri supradimensionate. Pe scena principală vor urca Lil Pump, Alok, Don Diablo, Lost Frequencies, Timmy Trumpet şi mulţi alţii. Lineup-ul va fi completat de Adrian Şaguna, Alex Super Beats, Alexandra Stan, Arias, Mario Fresh, Pascal Junior şi Smiley.

Pentru ca festivalul să se desfăşoare fără incidente, pe litoral s-au mobilizat forţe impresionante: de la organizatori şi administraţia locală, până la poliţişti Anti-tero şi Anti-drog. Cu ochii pe festival vor fi şi jandarmii, dar şi mii de agenţi de la societăţi private de protecţie şi pază. În perimetrul festivalului vor fi amplasate şi 2 spitale mobile şi mai multe puncte de prim ajutor.

Va fi cel mai aglomerat weekend pe tot Litoralul, mai ales în staţiunile din Nord. Mamaia, Constanţa şi Năvodari şi-au ocupat deja locurile de cazare oficiale. Zece procente din bilete au fost vândute turiştilor din alte ţări. Accesul la festival se va face pe bază de bilet sau de abonament. Preţurile pornesc de la 3oo de lei pentru o zi de distracţie şi ajung la aproape 2.ooo de lei pentru un abonament de patru zile, în zona VIP.
 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt