Umorul vine la Prima TV! 30 ROCK, o comedie multipremiată, are marea premieră în 2 octombrie

Umorul vine la Prima TV! 30 ROCK, o comedie multipremiată, are marea premieră în 2 octombrie

103 nominalizări Emmy şi 16 premii câştigate, 17 nominalizări la Globurile de Aur şi 6 premii câştigate, 30 Rock este serialul în care te întâlneşti cu Seinfeld, Jenifer Aniston, Oprah, Robert De Niro, Matt Damon. 30 Rock este unul dintre cele mai iubite seriale din lume şi, din 02 octombrie, de luni până vineri, de la 19.30, sitcomul se vede la Prima TV. Telespectatorii vor trăi bucuria întâlnirii cu nume mari din muzică, film, sport sau teatru, precum Paul Reubens, Isabella Rossellini, Rip Torn, LL Cool J, Matthew Broderick, Andy Richter, David Schwimmer, John McEnroe, Whoopi Goldberg, Jerry Seinfeld şi chiar politicianul Al Gore.

30 Rock este un sitcom de televiziune creat de Tina Fey. Multiplu premiat în competiţii internaţionale, serialul urmăreşte vieţile scriitorului principal al The Girlie Show cu Tracy Jordan (TGS), Liz Lemon (Tina Fey)  şi a celorlalţi  membri ai personalului TGS, inclusive a directorului lor de reţea, Jack Donaghy (Alec Baldwin).

30 Rock este considerat de critici ca fiind  un serial genial, în care glumele se succed cu viteza sunetului şi, în toamna anului 2006, revista TV Guide a încoronat seria 30 Rock, drept „Cea mai bună comedie nouă”. Mai mult, două episoade din serialul 30 Rock au fost oferite pasionaţilor săi, în direct! Publicul a avut astfel ocazia ca,  în loc să urmărească un episod deja filmat şi editat, să urmărească în timp real intriga serialului, care se desfăşura în faţa ochilor lor.  

Din 02 octombrie, de luni până vineri, de la 19.30, la Prima TV vine o comedie tare de tot- 30 Rock!

Telespectatorii pot incepe fiecare seara a saptamanii cu zambetul pe buze. De luni până vineri e timpul pentru 30 Rock, iar sâmbătă şi duminică râdem româneşte cu serialele Pup-o, mă! şi Secretele preşedintelui.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt