Un copil de 13 ani a luat maşina părinţilor şi a intrat într-un stâlp

Un copil de 13 ani a luat maşina părinţilor şi a intrat într-un stâlp

Accident grav produs de un minor în apropierea podului Străuleşti din Bucureşti. Un copil de13 ani, care a furat maşina părinţilor, a pierdut controlul volanului şi era să cadă cu maşina în lac. Mai grav este că în dreapta se afla tot un minor, în vârstă de doar 12 ani. Ambii au ajuns la spital, iar martorii spun că doar o minune a făcut ca ei să scape cu viaţă. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Era ora 6  când băiatul, în vârstă de doar 13 ani, a decis să plece într-o aventură care îl putea costa viaţa. A decis să fure maşina tatălui său şi împreună cu un prieten, în vârstă de 12 ani, au plecat cu maşina la plimbare. Destinaţia nu a fost însă cea dorită, aşa că la scurt timp au fost la un pas să cadă cu maşina în lacul Străuleşti. 
 
Cel care a sunat la 112 a fost un şofer de autobuz care a văzut întreaga scenă. La faţa locului au ajuns imediat poliţiştii, salvarea şi echipajele de descarcerare. Traficul a fost deviat în zonă timp de mai multe ore, iar cetăţenilor li s-a pus la dispoziţie o altă linie de autobuz pentru a putea ajunge la destinaţie. 
Cei doi copii au fost duşi la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu. Ei sunt acum în afara oricărui pericol.  Şoferul minor a fost testat şi cu aparatul alcooltest iar rezultatul a fost zero. Poliţiştii fac în continuare cercetări în acest caz. 
 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt